Door onze jarenlange ervaring vinden wij altijd de mooiste plekjes voor u, of het nu gaat om een eenvoudig hotel of zeer luxueus. Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van onze geselecteerd hotels. Onze stedentrips zijn niet voor niets uitstekend beoordeeld door onze gasten!

Wij bieden voor ieder wat wils, van een overnachting in Antwerpen tot een volledig verzorgde vliegreis New York!
Geniet van uw stedentrip dankzij de Jong Intra Vakanties. Groot aanbod hotels en appartementen. Bekende steden als Barcelona, New York, Londen en Parijs. Klanten waarderen onze stedentrips met een 8,7! Mogelijkheden om extra's te boeken zoals tickets voor musea, openbaar vervoer, excursies of voetbalwedstrijden. U kunt naar uw stedentrip reizen per auto, trein, boot of vliegtuig.
Parijs
Uw stedentrip Parijs begint goed indien u reist per Thalys of vliegtuig. U heeft bij ons de keuze uit een ruim aanbod hotels en appartementen voor uw stedentrip Parijs, van nette 2-sterrenhotels tot uitstekende 4-sterrenhotels. Reserveer ook vooraf een wervelende show, een populaire fietstour, uw cruise over de Seine en vele andere leuke excursies. Profiteer tijdens een stedentrip Parijs ook van het voordeel van de Paris Visite voor onbeperkt openbaar vervoer.
Londen
Voor uw stedentrip Londen heeft u een ruime keuze uit vertrekmogelijkheden bij de Jong Intra Vakanties. Zo kunt u snel en comfortabel reizen per vliegtuig, trein of nachtferry. In Londen bieden wij een ruime keuze aan hotels en appartementen. Ook kunt u vooraf aan uw stedentrip Londen uw favoriete musical reserveren, een leuke fietstour, of een restaurant. Om optimaal te kunnen genieten van de stad tijdens een stedentrip Londen kunt u een Oyster Card boeken, dé chipkaart voor al het openbaar vervoer.
Berlijn
Berlijn bij van Nood Reizen bestaan uit een basisprogramma met busvervoer, hotel met ontbijt en een excursieprogramma. Eenmaal aangekomen kunt u zelf bepalen hoe u de tijd gaat besteden. Door gebruik te maken van de excursies die in het programma zijn opgenomen (aangegeven met incl.), krijgt u de gelegenheid om de Berlijnsour van Hoog naar Laag en stadswandelingen. .
Rome
Rome leert u het beste kennen door de stad te ontdekken, bijvoorbeeld onder begeleiding van een gids tijdens een leuke fiets- of wandeltour. Wij bieden u diverse excursies die allemaal vooraf handig bij te boeken zijn zodat u daar ter plaatse geen omkijken meer aan heeft. Ook uw transfer van de luchthaven naar uw hotel is voor ons geen probleem. Ook heel handig is de Roma Pass, hiermee maakt u gebruik van het openbaar vervoer in de stad en krijgt u tevens korting bij diverse bezienswaardigheden tijdens uw stedentrip Rome.
Rondreis Ierland
Onze busreizen Ierland worden zeer zorgvuldig samengesteld. Zo ziet u tijdens uw rondreis naar Ierland op comfortabele wijze wat u absoluut niet mag missen. Ierland heeft zo veel te bieden, in deze 10-daagse busreis naar Ierland zult u onder leiding van onze professionele chauffeur/ reisleider de belangrijkste bezienswaardigheden allemaal zien.